Sommerskolen 9 – 13 år.

Uke 25: 21 – 25. juni 2021.

Velkommen til årets sommerskole for deg som elsker å danse og er mellom 9 – 13 år. Årets sommerskole er foreløpig åpen for 20 heldige elever, og er en glimrende mulighet til å få nye utfordringer før sommeren slår til for fullt. Vi vil åpne opp for flere elever hvis anbefalingene om smittevern tillater dette, men oppfordrer til tidlig påmelding for å sikre plass.

Dere får muligheten til å prøve kjente og ukjente dansestiler og får danse hele dagen! Hver dag består av fire timer med dans. Dere vil få undervisning i klassisk ballett, musikaldans, kreativ dans/samtidsdans og break.

Vi holder åpent fra 08:30 til 15:15. På grunn av smittevernhensyn serverer vi ikke lunsj på sommerskolen og alle elever må ha med seg matpakke og noen mellommåltider hjemmefra. Vi tar elevene med ut på tur i lunsjpausen, dersom det er fint vær, slik at vi kan holde god avstand når vi spiser. Den siste timen slutter kl. 15:00 og vi stenger rett etterpå. Vi håper å få til noen form for visning siste dagen, men mer informasjon om dette kommer senere.

Anne Bratteberg og Maria Kristina Klungnes Berg er ansvarlige for sommerskolen og gleder seg til å skape en god opplevelse for dere.

Pris er kr. 2600,- for hele uka, men ved påmelding før 15. april, får du kr. 250,- i rabatt. For påmelding: gå inn på www.kirsti-skullerud.no, trykk «Påmelding» og velg «Sommerskolen 9-13 år». I år er det begrenset med plasser til sommerskolen, så der er lurt å melde seg på så fort som mulig. Det er dessverre ikke mulig å danse bare noen dager, så påmelding gjelder for hele uka. Selv om vi ikke serverer lunsj eller frukt, blir elevene servert én is hver dag i lunsjen – disse er inkludert i prisen. Ta kontakt med mariakristina@theartistwho.com ved allergier eller for å informere om andre hensyn vi må ta.

Vi gleder oss veldig til å danse med dere i sommer!

Publisert 18. april, 2021

Del med andre!