forestilling

Elevoppvisninger er en viktig del av vår opplæring

Å få stå på scenen og vise frem det man har lært har stor betydning for utvikling og ikke minst dansegleden.

Elevoppvisninger

Elevoppvisninger er en viktig del av vår opplæring. Å få stå på scenen og vise frem det man har lært har stor betydning for utvikling og ikke minst dansegleden. Vi fokuserer på å ha et høyt nivå på forestillingene våre, både når det gjelder dans, kostymer og formidling. Forestillingene gir elevene sceneerfaring og bidrar til å bygge opp identitet og trygghet gjennom å opptre for et stort publikum.

En gjeng med dansere
Danser ligger på ryggen

Juleforestilling

Vi har en stor forestilling hvert år i begynnelsen av desember i Bærum Kulturhus. Her er alle med; fra fireåringene som står på scenen for første gang til de voksne damene. Denne forestillingen har blitt tradisjonsrik, og for mange blir det ikke jul før man har tatt turen til Bærum Kulturhus for å se små og store sprudle av danseglede.

Dansens Dag

I forbindelse med Dansens Dag 29. april har vi de siste årene hatt forestillinger i Aulaen på Rud Videregående Skole. Dette skal være en mindre formell forestilling enn elevoppvisningen til jul. Vi har hatt tre visninger på søndagen som er nærmest Dansens Dag.

Ballettdansere på scenen på Happy feet London 2014
Dansere på Happy feet med gammeldagse klær

Andre oppdrag

Ballettskolen blir stadig spurt om å være med på ulike arrangementer. Vi har blant annet vist Blomsterfesten på Huset med det rare i på NRK, deltatt på sommerkonsertene i Holmenkollen, danset på åpningen av Bærum Kulturhus og Nansenparken på Fornebu. Hvert år danser vi på Byfesten i Sandvika og mange elever har danset på eldresentrene i kommunen.