pedagogene ved danseskolen

Våre fantastiske pedagoger

Man kommer ikke langt uten et bra team. På vår ballettskole har vi meget dyktige og velutdannede pedagoger på alle kurs og klasser.

Kirsti Skullerud portrett

Grunnlegger

Kirsti grunnla ballettskolen høsten 1978. Gjennom 38 år har hun gjennom sin danseundervisning gitt utallige barn og unge glede ved å mestre. Kirsti etablerte dansegruppen Happy Feet i 1989. Hun mottok Bærum kommunes kulturpris i 1991 og 2008. Fra august 2016 overlot hun roret og oppgaven som daglig leder til sin trofaste medarbeider gjennom 35 år Marianne Barsøe. Kirsti er nå nyutdannet NLP helsecoach og har etablert «Ki coaching», hvor hun vil tilby coaching en til en, og dessuten holde mestringskurs for barn og unge. Hun fortsetter altså arbeidet med å gi barn og unge glede ved å mestre. Hun vil også holde kontakten med ballettskolen ved sine klasser «dans med Kirsti» som går på dagtid for seniorer i alderen 70 – 90 år.

marianne barsø

Daglig leder. Underviser: Ballett

Marianne har vært ansatt ved ballettskolen siden 1983. Hun har sin utdannelse fra Esthers Ballettskole i Kristiansand, Den Norske Operas Ballettskole og fra Royal Academy of Dance i London, hvor hun fikk sin Teachers registration i 1986. Marianne underviser i klassisk ballett opp til Grad 3. Hun underviser også de eldre elevene i rene teknikk- og tåspissklasser, og bruker et treningsopplegg for styrketrening med stor ball tilpasset klassisk ballett. I tillegg underviser hun i den profesjonelle RAD-graden Intermediate. Marianne mottok Bærum Kommunes kulturstipend i januar 2009. Hun tok over stafettpinnen som daglig leder etter Kirsti Skullerud 1. august 2016.

beate devold

Underviser: Barnedans og ballett

Beate har vært ansatt ved ballettskolen siden 1993 og underviser i klassisk ballett på alle nivåer. Hun har sin utdannelse fra Kunsthøyskolen i Oslo, avdeling Statens Balletthøyskole, og Joffrey Ballet School New York. Beate er også sertifisert ballettpedagog fra Royal Academy of Dance og er practical teaching supervisor for norske studenter som tar utdannelsen gjennom akademiet. Beate er også veileder for pedagogstudenter fra Kunsthøyskolen i Oslo. Beate har vært kunstnerisk leder for skolens ballettkompani Happy Feet frem til 2012. Hun mottok Bærum Kommunes kulturstipend i 2011. På dagtid underviser Beate dans i Bærums største barnehage Hornienga FUS.

christine amdam

Underviser: Jazz voksne

Christine har danset hos Kirsti Skulleruds dans- og ballettskole fra hun var liten og var med i Happy Feet i mange år. Hun har gått på ballettlinjen på Fagerborg videregående skole, og er utdannet dansepedagog fra Universitetet i Stavanger. Hun har jobbet som danselærer ved Skeisvang videregående skole i Haugesund og har også undervisningserfaring fra Kick dansestudio og Asker dans- og ballettskole. Hun har videreutdannelse fra Steps on Broadway dansestudio i New York og har vært leder for Happy Feet og Happy Feet junior. Hun er også utdannet journalist fra Høgskolen Oslo og Akershus og har blant annet jobbet i Radio Norge og NRK.

julie sandli

Underviser: Ballett

Julie har danset ved Kirsti Skulleruds Ballett- og Dansestudio fra hun var liten og var med i Happy Feet i mange år. Julie kom inn på Statens Balletthøgskole, nå Kunsthøgskolen i Oslo (KHiO), da hun var 15 år, og har en Bachelor i dans. I 2013/14 tok Julie en tilleggsutdanning i ballettpedagogikk (PPU) ved KHiO. Hun har også utdanning innen Pilates. Julie underviser klassisk ballett Grad 4, Grad 5, Intermediate Foundation og Pilates. Hun er koordinator for talentutviklingsprosjektet DanseFot ved Musikk- og Kulturskolen i Bærum. Hun er også leder for Happy Feet.

Underviser: Ballett

Maj er utdannet ballett pedagog fra Royal Academy of Dance i London med en Bachelor.  Etter endt studie har hun undervist i Sandefjord på Ballettskolen Sandefjord i 7 år, og 3 år på Studio Nille i Larvik.  Hun har undervist barn fra 5 år -18 år, og sendt elever opp til RAD eksamen.

tuva lindberg

Underviser: Ballett

Tuva Lindberg er fra Moss der hun startet å danse ved Eldbjørgs ballettskole og fortsatte videre på danselinjen ved Kirkeparken Vgs. Hun startet sin danseutdannelse ved danselinja på Trøndertun folkehøyskole. I 2012 fullførte hun sin bachelorgrad i jazz og klassisk ved Den Norske Balletthøyskole. Deretter tok hun en videreutdanning ved Kunsthøyskolen i Oslo, praktisk pedagogisk utdanning, med fordypning i jazz og klassisk. Hun har de siste 5 årene undervist fulltid på alle nivåer i ballett og jazz i tillegg til noe moderne og styrke/strekk. I tillegg til undervisningen i Norge har hun også reist til bl.a. Gambia, Nicaragua og Thailand/Malaysia der hun har undervist dans til lokale barn og ungdom gjennom frivillighetsarbeid.

rezgar meradi

Underviser: Breakdans

Rezgar har drevet med breaking i 10 år sammen med Floorknights crew som er tidligere Norgesmestere i break og fikk andre plass plass i Norske Talenter på TV2 i 2009. Han har vært ansatt som dansepedagog og hatt workshops på mange ulike skoler. I tillegg har han jobbet som barneskolelærer. Undervisningsplanen som Rezgar følger går nøye inn i detaljene av de forskjellig trinnene i break, med fokus på teknikk, bevegelighet, styrke og trening til forestillinger. Alt som skal til for å gjøre breaking MYE enklere å mestre. Sist men ikke minst er han opptatt av at treningene skal være gøy!

Underviser: Jazz, moderne og Hip Hop

Linn har sin utdannelse fra Den Norske Balletthøyskole, hvor hun tok en bachelorgrad i dans og pedagogikk med fordypning i jazzdans. I 2011 gjennomførte hun et 7 mnd visastudent program ved skolen ”Steps on Broadway” i New York. Linn har sin undervisningserfaring fra Kirsti Skulleruds Ballett- og dansestudio, Allegro ballettskole, Iboksen dancespace, Spinn dansestudio og Hudson Valley Conservatory. Hun er også utdannet fysioterapeut fra Høgskolen i Oslo og Akershus.

Underviser: Jazz og moderne

Anne startet å danse ved Danseverket i Nittedal og gikk deretter Dans Forstudium ved Trøndertun Folkehøgskole. Videre tok hun sin bachelorgrad i utøvende samtidsdans ved Universitetet i Stavanger, med et semester ved Academy of Performing Arts i Slovakia. Skoleåret 2017/18 gikk hun praktisk-pedagogisk utdanning i dans ved Kunsthøgskolen i Oslo. Hun har undervisningserfaring i kreativ barnedans, jazz, moderne/samtidsdans og improvisasjon. I tillegg til å undervise jobber Anne også som frilans danser.

Underviser: Jazz og moderne

Lisbeth Sandnes Espeland begynte å danse som 3 åring hos Mona Løbergs danseskole og har siden da fullført både danselinjen på Fagerborg vgs og danseutdanningen med Jazzdans som hovedfag, ved Khio (2004).
«Oslo Danse Ensemble» var hennes første profesjonelle dansejobb, Norges eneste Jazzdans kompani. Lisbeth har også vært med på diverse musikaler på de største teaterscenene i Oslo,«West Side Story», «Singin’in the Rain», «Evita», «My Fair Lady», «Guys and Dolls», «Chicago» og «Den Glade Enke».
Hun har også ved to anledninger vært solist for Hanne Krogh Productions og sommershowene «Ikke gi deg, jente» i Sandefjord og «World of Music» i Tønsberg.
Lisbeth begynte å undervise i 2001 og tok etterutdanningen som høgskolelektor (PPU) i 2010.
Hun har undervist ved flere private ballettskoler, Fagerborg vgs (nå Edvard Munch) og Rud vgs, samt Norges Dansehøyskole og KhiO, samt MTF !

Underviser: Dans for eldre damer

Maria startet å danse ved Kirsti Skulleruds Ballett- og Dansestudio da hun var ni år gammel og danset der i ti år – også som medlem av Happy Feet i flere av disse årene. Maria fullførte sin profesjonelle utdannelse ved Northern School of Contemporary Dance i Leeds i England etter ett år ved Spin Off Forstudium i Dans. Hun er kvalifisert til å undervise i Progressive Ballet Technique og har undervist dette og en rekke ulike dansestiler i Norge og utenfor landegrensene. Maria jobber som frilans dansekunstner med base i Norge, i tillegg til å studere Dans- og Bevegelsesterapi på deltid og å jobbe som produsent for Dans/5. Maria er lidenskapelig opptatt av å dele dans med andre mennesker. Hun bruker all sin tid på å dele dans i alle de ulike formene de kommer i; gjennom både undervisning, fra scenen, bak scenen og hvor enn det er mulig å bevege seg. Du kan lese mer om Maria som kunstner og om hennes prosjekter her: www.theartistwho.com.

rikke sandli

Har permisjon

Rikke har danset hos Kirsti fra hun var liten og var medlem av Happy Feet i mange år. Hun gikk ballettlinjen på Fagerborg VGS og tok etter dette en bachelor i jazzdans ved Kunsthøgskolen i Oslo. Har også en bachelor i produksjons- og prosjektledelse for tv, fra Høgskolen i Lillehammer, der hun jobbet mye med sceneregi og koreografering for tv. Har etterutdaningskurs i koreografi og lydlandskap fra Khio. Har koreografert for MGPjr, Amandusprisen og Gullrutens Fagpris. Jobber freelance som danser for bl.a. SB produksjoner. Rikke har også hatt sceneregi for Gullruten. Hun er leder for Happy Feet og Happy Feet junior.

marit eriksen

Har permisjon

Marit startet å studere dans ved Lillestrøm VGS danselinje, som førte henne videre til Spin Off Forstudium i dans, og senere Kunsthøgskolen i Oslo sin jazzlinje. Etter endt studie startet hun å undervise i jazz ved Kirsti Skulleruds Ballett- og Dansestudio. Marit er også pedagog og assisterende leder for prosjektet På Tå Hev; et nasjonalt moderneprosjekt for ungdom som drives av Den Norske Opera og Ballett. Hun er også medlem av Operaens Ungdomsambassadører, som arbeider med å få et yngre publikum til DNO&B.

sigrid ostad

Har permisjon

Sigrid har gått på Follo folkehøgskole og Spin-off kveldsstudium. Hun har en bachelor fra Den Norske Balletthøyskole i dans og pedagogikk med fordypning i undervisning og moderne- samtidsdans. Hun har erfaring fra dans og undervisning i hip hop, kreativ barnedans, jazz, moderne, improvisasjon, klassisk ballett og barneballett.

Underviser: Yoga

Hanne danset på Kirsti Skulleruds Ballett- og Dansestudio som barn og ungdom, og underviste i stepp ved ballettskolen i noen år. Hun har undervist i dans på Heldagsskolen i Bærum, og har holdt kurs i stepp for voksne ved Voksenopplæringen i Oslo. Hanne har nylig tatt utdannelsene Yin Yoga Lærer (230 timer RYT) og Yin Yang Yoga Lærer (200 timer RYT), ved Yin Yang Yoga Akademiet. Hun jobber til daglig som Daglig leder for Bjørg Thorhallsdottir AS, i tillegg til å undervise i yoga ved ballettskolen og på Vest Helse Rud og på Magenta Yoga. Hanne har også en mastergrad i Kommunikasjon fra BI, og har bl.a. jobbet som Daglig leder for Dinnershowrestauranten Wallmans Oslo.