Unge mennesker som danser

Uke 26: 22 – 26. juni 2020

Velkommen til årets sommerskole for deg som elsker å danse og er mellom 9 – 12 år. Årets sommerskole er eksklusiv med få plasser, og en glimrende mulighet til å få nye utfordringer før sommeren slår til for fullt.

Dere får muligheten til å prøve kjente og ukjente dansestiler og får danse hele dagen! Hver dag består av fire timer med dans. Dere vil få undervisning i klassisk ballett, musikaldans, kreativ dans/samtidsdans og break.

Vi holder åpent fra 08:30 til 15:15. Undervisningen starter kl. 09:15. På grunn av smittevernhensyn serverer vi ikke lunsj på sommerskolen og alle elever må ha med seg matpakke og noen mellommåltider hjemmefra. Vi tar elevene med ut på tur i lunsjpausen slik at vi kan holde god avstand når vi spiser. Den siste timen slutter kl. 15:00 og vi stenger rett etterpå. Fredag 16.juni lager vi en video av koreografiene som dere vil få tilgang til via en privat nettlenke. Gi beskjed ved påmelding om ditt barn ikke skal være med på video.

Anne Bratteberg og Maria Kristina Klungnes Berg er ansvarlige for sommerskolen og gleder seg til å skape en god opplevelse for dere. Med oss på laget har vi Rezgar Moradi som underviser i break.

Pris kr 2350,- for hele uka inkludert is. For påmelding: gå inn på www.kirsti-skullerud.no, trykk «påmelding» og velg «Sommerskolen 9-12 år». I år er det begrenset med plasser til sommerskolen, så der er lurt å melde seg på så fort som mulig. Det er dessverre ikke mulig å danse bare noen dager, så påmelding gjelder for hele uka. Lunsj og frukt er ikke inkludert i prisen, men vi serverer en is hver dag i lunsjen. Ta kontakt ved allergier.

Vi gleder oss veldig til å danse med dere i sommer!

Publisert 9. mars, 2020

Del med andre!