Unge mennesker som danser

Uke 26: 22 – 26. juni 2020

Velkommen til årets sommerskole for deg som elsker å danse og er mellom 9 – 12 år. Vi ved Kirsti Skulleruds Ballett- og Danseskole gleder oss til en uke fylt med danseundervisning, lek, felles lunsj og pauser.
Dere får muligheten til å prøve kjente og ukjente dansestiler og får danse hele dagen! Hver dag består av fire timer med dans. Dere vil få undervisning i klassisk ballett, musikaldans, kreativ dans, samtidsdans, hip hop og break.

Vi holder åpent fra 08.30 til 16.00. Undervisningen starter kl. 10.00. Vi serverer lunsj og frukt/grønt hver dag. Den siste timen slutter kl. 16.00 og vi stenger rett etterpå. Fredag 26. juni blir det en visning for familie fra kl. 15.00-16.00.

Anne Bratteberg og Maria Kristina Klungnes Berg er ansvarlige for sommerskolen og gleder seg til å skape en god opplevelse for dere. Med oss på laget har vi Rezgar Moradi som underviser i break.
Det er begrenset med plasser til sommerskolen, så der er lurt å melde seg på så fort som mulig. Det er dessverre ikke mulig å danse bare noen dager, så påmelding gjelder for hele uka. Lunsj og frukt er inkludert i prisen.

Pris kr 2600,- for hele uka, og man får kr 250,- i rabatt ved påmelding før 1. april. For påmelding: gå inn på www.kirsti-skullerud.no, trykk «påmelding» og velg «Sommerskolen».

Vi gleder oss veldig til å danse med dere i sommer!

Publisert 9. mars, 2020

Del med andre!