Mye spennende skjer både før og etter påske, vaffelsalg, se-på-dager, Dansens Dag, eksamen og eksamenscamp

«Se på dager» / Foreldredager
Neste uke, 19.-23. mars, er det lov til å se på klassene i jazz, moderne, hip hop og break.  I tillegg er det foreldredager på barnepartiene opp til Primary. Møt opp å se hva elevene har lært så langt.

Vaffelsalg neste uke
Happy feet selger vafler hele neste uke.  Vaflene koster kr 15.  Husk kontanter!

Dansens Dag
Dansens dag markeres med en enkel forestilling i Aulaen på Rud videregående skole, søndag 29. april.  Alle elever på jazz, moderne, hip hop og break er med. I tillegg de eldste i klassisk og de eldste voksne damene.  Det blir tre visninger, kl. 14.00, 15.30 og 17.00.  Dere får beskjed om hvilken/hvilke forestillinger dere skal være med på etter påske.  Billetter a kr 50,- kjøpes ved inngangen.

Eksamen
Eksamen for Grad 1-6 blir 14.-16. mai, eksamen for Pre-primary og Primary 22. og 23. mai.
Det blir eksamenscamp med overnatting for Grad 3, 4 og 5, 5.-6. mai.  Mer info kommer.

Vurdering
Din vurdering er viktig for oss.  Vi vil sette stor pris på at du går inn på Facebook og Google og gir oss din vurdering.

Sommerskolen 2018
Påmelding til sommerskolen er i gang, se hjemmesiden, og melder du deg på før 1. april, får du 250 kr i rabatt. Gå inn på www.kirsti-skullerud.no for å melde deg på.

Froskeprinsen
Gå ikke glipp av denne fantastiske forestillingen 21. og 22. april.  Gå inn på https://baerumkulturhus.no/billetter for å sikre deg billetter.

Vi ønsker alle GOD PÅSKE!

Hilsen pedagogene

Publisert 17. april, 2018

Del med andre!