Se-på-dager og nytt kurs for voksne

Se-på-dager neste uke
Neste uke, uke 12, er det mulig å se på alle klasser.  Det er ikke lagt opp som en forestilling for de som kommer og ser på, men dere vil få se en helt vanlig dansetime.  Det vil bli mange sko i gangen, så bruk skostativene, så det er mulig å gå forbi.  Hjertelig velkommen!

Nytt 5 ukers kurs i hiphop for voksne
Vi prøver oss med enda et kurs i hiphop for voksne.  Det vil bli på tirsdager kl 19.30-20.30 og starter 11. april, rett etter påskeferien, og går 5 uker tom 9. mai.  Otto er klar igjen og ønsker nye og «gamle» voksne, velkommen til en time med masse danseglede og god trening.
Kurset koster kr  1000,-.  Påmeldingsfrist 30.3. Vanlige rabatter gjelder ikke, og heller ikke prøvetime.
Meld dere på på www.kirsti-skullerud.no, Hiphop voksne – kurs 2.  Det er bare 16 plasser, og vi må ha 6 påmeldte for at det skal blir kurs.

Vi minner om:

Sommerskolen 2023, 26.-30. juni
Sommerskolen er for elever som skal begynne i 4.-7.  klasse til høsten.
Gå inn på www.kirsti-skullerud.no for mer informasjon og påmelding. Rabatt på kr 250 for påmelding før 30. april.


Dansens Dag søndag 14. mai
Alle elever på jazz, moderne, hip hop og break er med. I tillegg de eldste i klassisk.  Det blir tre visninger, kl. 13.00, 14.30 og 16.00.  Informasjon om hvilken/hvilke visninger de forskjellige partiene skal være med på kommer rett etter påske.  Hold av dagen!

Froskeprinsen – danseeventyr for hele familien
Skolens eget dansekompani, Happy Feet, setter opp Froskeprinsen på Sandvika Teater, 22.- 30. april.  Billetter og mer info på Froskeprinsen | Bærum Kulturhus (baerumkulturhus.no)

Vi ønsker dere en fin vår!

Hilsen pedagogene

Publisert 16. mars, 2023

Del med andre!